Skrivsidan.com

Skrivsidan.com startade 2009 och blev snabbt en av de mer populära skrivtjänsterna. Sedan starten har vi coachat över 4000 kunder och ett hundratal av dem är idag publicerade. Vi arbetar med etablerade förlag, utgivna författare och aspirerande författare och med tjänster som skrivarkurser på distans, lektörsläsningar, redaktörsläsningar, spökskrivningar och översättning täcker vi de mesta inom det som har med författande att göra.

En skrivmaskin
Foto på Leffe Grimwalker

Leffe Grimwalker

Leffe Grimwalker arbetar som skrivcoach, lektör, spökskrivare och författare. 2009 startade Leffe skrivsidan.com för att arbeta med skrivande på heltid.

Leffe bor i Skåne med sin fru, skräckförfattaren Caroline Grimwalker. Han har skrivit flera böcker i eget namn, bland annat den kritikerrosade självbiografin Havrefarsan och ljudbokssuccéerna Tick Tack, Victoria Bonde på Storytel samt serien om Alex Storm. Han har även spökskrivit ett flertal böcker.

Foto på Caroline Grimwalker

Caroline Grimwalker

2008 debuterade Caroline med självbiografin Champagneflickan. Hon har sedan dess gett ut ytterligare nio böcker och kallas för sveriges skräckdrottning. 2017 kom hon ut med sin boken, Inte bara vingar för pengarna som medförfattare åt Mikael Rickfors. 2021 kommer hon ut med två nya spänningsserier, Vågbrytarna och Trickster

På skrivsidan arbetar hon som kursledare, spökskrivare, skrivcoach och redaktör. Hon bor i Skåne med Leffe Grimwalker och skriver just nu på tre böcker.